середу, 17 травня 2017 р.

Парад маразму

   15 травня 2017 року Президент України підписав указ №133/2017, згідно якого на території України не буде змоги користуватися Яндексом, соціальними сітками "ВКонтакті" та "Однокласники", антивірусами Касперський та Dr. Web тощо.
   Виникає питання: проти кого ці санкції?
   Невже степінь маразму може перевищити здоровий глузд? Це питання риторичне, відповідь на нього вже не одноразово наша влада давала.
   Претендуючи на звання європейської демократичної країни в Україні обмежують навіть доступ до Інтернету. Пам'ятаєте, скільки галасу було стосовно так патетично названих "драконівських законів". Але зараз інші часи. Поговоримо трішки, "усвідомимо" доцільність та й закриємо роти.
   Звичайно, легше керувати масами, які мають змогу споживати лише ту вату, яку їм вже не один рік забивають у голови. Непогано також ще паралельно для "кураторів" відкрити український інтернет-простір для успішного безконкурентного поширення Google та Facebook.
   Цікаво, чи чув Президент ті слова, які про нього пишуть в мережі стосовно цього закону.
   Ще він їх прочитає і від бухгалтерів, адже в Україні близько 300 000 компаній, які працюють по 1С, яка також потрапила під "санкції".
 Особисто мене незручності торкнулися вже сьогодні.
 Хоча підозріваю, що парад маразму ще не досяг свого апогею.
 У хворих головах та куплених душах ще знайдеться багато "унікально-геніальних" ідей.
   От тільки по рахунках все-одно колись настане час платити .

   

Немає коментарів:

Дописати коментар