четвер, 29 червня 2017 р.

Команда Решетилівського району на "Кубку пам'яті 2017"


На фото: Калініченко С, Кисельова А, Німець В, Петренко Е.
 З 24 по 28 червня 2017 року у Великобагачанському районі проводився "Кубок пам'яті 2017" - відкриті змагання зі спортивного орієнтування, на які заявлялося 163 учасники в різних вікових категоріях з 10 областей України. Високий ранг змагань підтверджує участь у них 40 кандидатів в майстри спорту та 14 майстрів спорту України.
   Не були осторонь і орієнтувальники з Решетилівського району. Невеликою, але дружньою командою в складі 4 чоловік, а саме: Петренко Едуард (вікова група - Ч-16), Кисельова Альона (Ж-21), Німець Валерій (Ч-21) та Калініченко Станіслав (Ч-35) ми відпочивали, спілкувалися, набиралися досвіду та гідно змагалися з іменитими суперниками.
   Як результат, за підсумком 4-х днів змагань маємо такі досягнення: Петренко Едуард - виконання ІІ розряду (коротка дистанція), Кисельова Альона - підтвердження ІІ розряду (коротка дистанція), Калініченко Станіслав - ІІ місце на довгій дистанції в групі Ч-35.
   Хочеться подякувати організаторам та учасникам за прекрасно організовані змагання та безкомпромісну, але чесну і відкриту боротьбу. 
   Будемо раді надалі брати участь у подібних змаганнях з логотипом ймовірних спонсорів на своїй формі. ))).

Немає коментарів:

Дописати коментар